Malvasia Gourmet / 0,75l / vinakoper
- Cijena bez PDV:
4,60 €
- Cijena s PDV-om:
5,61 €
- Koda:
3830000705332
- Količina pakiranja:
1 kos
- Volumen [ml]:
750
- Tip:
Zaliha: preveri v poslovalnicah
Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi
Opis proizvoda
Raznolikost: Malvasia
Vrsta priče: Eocenska runa s Laporom i pješčenstrongom
Mjesto: Izola, Skocjan, SecoVlje
Volumen: 2019
Alkohol: 12,5 %
Suh Harvest: Ručna i mehanička žetva u prvoj polovici rujna
Prerade: Nakon kratke maceracije obaveznih i jagoda, mora se fermentirati u kontroliranim uvjetima u nehrđajućem spremniku, na temperaturama između 15 i 18 ° C. Nakon alkoholne fermentacije, mlado vino je tri mjeseca ostavljeno u plovilu od nehrđajućeg čelika, prema metodi tako prikupljenoj metodi "Surf Lie". Na taj način vino zadržava svoj voćni i svježi karakter, dok dobiva na ponoćnom ukusu.
Boja: vino je nježna zlatno žuta boja.
Miris: mladenački cvijet je lijepo definiran, mirisi na mirise na Kameno voće, cvjetovi bagrema, cvijeće bagrema, cvijeće bakacije, badem i badem.
Okus: U ustima je vino živahno, srednje tijelo, s ugodnim voćnim i mineralnošću. Nudi nam prekrasan sklad između svježine i bogatstva. Međutim, u okusu nas razmaže punoća i ugodne kremaste note vanilije i gorkog badema.
Preporuka za hranu: Malvasia se preporučuje za predjela s morskim plodovima, tjesteninu i rizoto s lakšim umacima, gratin jacob Scallops, fritays sa šparoge, riba, rak, rak, rak. školjke, povrće, perad ...
Prilike: Ručak s prijateljima
Temperatura posluživanja: 9 do 11 ° C.
Ministar zdravlja Upozora: Konzumiranje alkohola može naštetiti zdravlju!
Vrsta priče: Eocenska runa s Laporom i pješčenstrongom
Mjesto: Izola, Skocjan, SecoVlje
Volumen: 2019
Alkohol: 12,5 %
Suh
Prerade: Nakon kratke maceracije obaveznih i jagoda, mora se fermentirati u kontroliranim uvjetima u nehrđajućem spremniku, na temperaturama između 15 i 18 ° C. Nakon alkoholne fermentacije, mlado vino je tri mjeseca ostavljeno u plovilu od nehrđajućeg čelika, prema metodi tako prikupljenoj metodi "Surf Lie". Na taj način vino zadržava svoj voćni i svježi karakter, dok dobiva na ponoćnom ukusu.
Boja: vino je nježna zlatno žuta boja.
Miris: mladenački cvijet je lijepo definiran, mirisi na mirise na Kameno voće, cvjetovi bagrema, cvijeće bagrema, cvijeće bakacije, badem i badem.
Okus: U ustima je vino živahno, srednje tijelo, s ugodnim voćnim i mineralnošću. Nudi nam prekrasan sklad između svježine i bogatstva. Međutim, u okusu nas razmaže punoća i ugodne kremaste note vanilije i gorkog badema.
Preporuka za hranu: Malvasia se preporučuje za predjela s morskim plodovima, tjesteninu i rizoto s lakšim umacima, gratin jacob Scallops, fritays sa šparoge, riba, rak, rak, rak. školjke, povrće, perad ...
Prilike: Ručak s prijateljima
Temperatura posluživanja: 9 do 11 ° C.
Ministar zdravlja Upozora: Konzumiranje alkohola može naštetiti zdravlju!