Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN

Kategorije

Primary čaša / 44cl / 6kom

Primary čaša / 44cl / 6kom
1grt
  • Primary čaša / 44cl / 6kom
  • Primary čaša / 44cl / 6kom
  • Primary čaša / 44cl / 6kom
  • Cijena bez PDV:

    13,56 €

  • Cijena s PDV-om:

    16,54 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
grt

Opis proizvoda

Serija Chef & Sommelier izrađen je s mislima da tržište nudi kao tanku čašu koja lijepo zvuči, u kombinaciji s potpuno prozirnim materijalom koji dobro izgleda sadržaj. Rezultat oba je Krysta materijal, koji je također izuzetno čvrst i otporan na udarce.

Primarna linija na tablici izražava svoj bezvremenski šarm ili kad u njoj poslužite vodu, bezalkoholna pića ili čak prisutna prateća mini reda ...

Francuski proizvođač luk stavlja inovativne materijale i oblik u središte njegovog napretka. Zbog stalnog napretka i inovativnih rješenja, oni su popularni partner najvećih svjetskih hotela, restorana i barova. Moderan i snažan, inovativan, ali još uvijek povoljan. Tako opisuju svoje proizvode na drugom najvećem proizvođaču stakla.

Materijal: Krysta
Volumen: 44Cl
Za posluživanje: voda, bezalkoholna pića, kokteli
Količina: 6 kom

Značajke Primarna linija:
Chef Sommelier znacilnosti linije 
- Superior Streghgh : Na rubu ruba 1,2 mm i debljina stabljike samo 6 mm, 30% bolja čvrstoća Kryst materijala (uspoređena na ostale kristalne čaše) moraju biti u potpunosti izražene.
- Potpuna transparentnost : Za bolje prezentacije i lakše divljenje sadržaja, prozirnost Kryst materijala nalazi se na vrhu između kristalnih čaša.
- Savršena akustika : Za sofisticirano senzorno iskustvo, staklene staklenke Kryst imaju poseban zvuk.
- dugotrajni sjaj : Također nakon 2000 ciklusa u profesionalnoj perilici posuđa posuđa , Ohr Anja čaše izrađene od Krysta materijala njihov originalni sjaj.

16,54 €