Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 100 €.
SL HR EN

Kategorije

Vigne čaša / 31cl / 3kom

Vigne čaša / 31cl / 3kom
1grt
  • Vigne čaša / 31cl / 3kom
  • Vigne čaša / 31cl / 3kom
  • Vigne čaša / 31cl / 3kom
  • Cijena bez PDV:

    4,38 €

  • Cijena s PDV-om:

    5,34 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
grt

Opis proizvoda

Serija Chef & Sommelier izrađen je s mislima da tržište nudi kao tanku čašu koja lijepo zvuči, u kombinaciji s potpuno prozirnim materijalom koji dobro izgleda sadržaj. Rezultat oba je Krysta materijal, koji je također izuzetno čvrst i otporan na udarce.

Vigne linija izražava svoj pravovremeni šarm , bilo kad vi kada vi vi Poslužite vodu u njoj, bezalkoholna pića ... posebno kod kuće, osjeća se u društvu odabranih alkoholnih pića

Francuski proizvođač ARC stavlja inovativne materijale i oblik u središte svog napretka. Zbog stalnog napretka i inovativnih rješenja, oni su popularni partner najvećih svjetskih hotela, restorana i barova. Moderan i snažan, inovativan, ali još uvijek povoljan. Tako opisuju svoje proizvode na drugom najvećem proizvođaču stakla.

Materijal: Krysta
Volumen: 31CL
Za posluživanje: viski, viski

Količina: 3 kom

Značajke vigne linije:
Chef Sommelier znacilnosti linije 
- superiorna čvrstoća : U rubu ruba 1,2 mm, 30% bolja čvrstoća Krysta (u usporedbi s drugim kristalnim čašama) treba u potpunosti izraziti.
- Potpuna transparentnost : Za bolju prezentaciju i lakše divljenje sadržaja, prozirnost Kryst materijala nalazi se na vrhu kristalnih čaša.
- savršena akustika : Za sofisticirano senzorno iskustvo, imaju čaše napravljene od Kryst Materijala poseban zvuk.
- dugotrajni sjaj : Čak i nakon 2000 ciklusa u profesionalnoj perili posuđa, držite čaše Kryst Materijala svoje svoje materijale Izvorni S materijal Ijaj.

5,34 €