Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 100 €.
SL HR EN

Kategorije

Desinsept derm / 500ml / dezinfektant

Desinsept derm / 500ml / dezinfektant
1kos
  • Cijena bez PDV:

    5,73 €

  • Cijena s PDV-om:

    6,99 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
kos

Opis proizvoda

Dezinspet Derm je tekuće sredstvo na bazi alkohola, brzog djelovanja za poboljšanu higijenu ruku. Pogodan je za upotrebu u prehrambenoj industriji, velikim kuhinjama i drugim javnim ustanovama. Proizvod sadrži i komponente za njegu koje štite kožu i sprječavaju njezino isušivanje.

Dezinsept Derm koristi se nerazrijeđen iz dozatora ili dozatora sapuna. Raspršite 1-2 ml proizvoda na suhe i čiste dlanove, masirajte ruke dok se proizvod ne osuši 15-20 sekundi. Proizvod se ne ispire. Proizvođač ne preuzima odgovornost za štetu nastalu nepridržavanjem uputa za uporabu.

Zapremina: 500ml

Izgled: prozirna tekućina

Miris: specifičan

pH vrijednost koncentrata na 20 °C: 8,30 – 8,60

Plamište: < 23 °C

Gustoća na 20 °C : 868 kg/m3

Gore navedeni podaci su prosječne vrijednosti i ne specificiraju proizvod.

Sadrži: propan-2-ol.

Oznaka opasnosti: H225 Lako zapaljiva tekućina i para. H319 Uzrokuje jaku iritaciju oka. H336 Može izazvati pospanost ili vrtoglavicu. H412 Štetno za vodene organizme s dugotrajnim učincima. P102 Čuvati izvan dohvata djece. P260 Ne udisati maglu/paru. P280 Nositi zaštitne rukavice/zaštitu za oči/lice. P305 + P351 + P338 U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće ako ih imate i možete to učiniti bez poteškoća. Nastavite s ispiranjem. P337 + P313 Ako iritacija oka ne prestaje: Potražiti liječničku pomoć/pomoć. P501 Odložiti sadržaj/spremnik u skladu s nacionalnim propisima. Samo za profesionalnu upotrebu.

Informacije o skladištenju:

Klasa skladištenja: 3A

Proizvod čuvati u zatvorenoj ambalaži na temperaturi između 10 i 20oC .< br />
Rok trajanja je 2 godine od datuma proizvodnje (otisnutog na pakiranju).

Kvalitetna profesionalna sredstva za čišćenje Sanitec namijenjena profesionalnim korisnicima u području HoReCe i industrije cleaning proizvode se u Padovi u Italiji od 1975. godine. U nekoliko desetljeća tvrtka je uspjela osvojiti vodeću poziciju na tržištu s izuzetno kvalitetnim linijama proizvoda, popraćenim inovativnim pristupom proizvodnji i marketingu.

6,99 €