Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Duboka alu tava / 20cm / 3mm / Nonstick

Duboka alu tava / 20cm / 3mm / Nonstick
1kos
  • Duboka alu tava / 20cm / 3mm / Nonstick
  • Duboka alu tava / 20cm / 3mm / Nonstick
  • Duboka alu tava / 20cm / 3mm / Nonstick
  • Duboka alu tava / 20cm / 3mm / Nonstick
  • Cijena bez PDV:

    13,55 €

  • Cijena s PDV-om:

    16,53 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
kos

Opis proizvoda

Aluminijska tava veće dubine (4,7 cm) i kvalitetne izrade sa debljinom stjenke 3 mm. Posuda je u cijelosti izrađena od aluminija, a ručka od visokokvalitetnog čelika koji dugo ostaje hladan na dodir.

Aluminijske tave s kaputom za rezoluciju (bez PFOA) izuzetno su popularan izbor profesionalnih kuhara, jer dopuštaju kuhanje s izuzetno malo masti (ulje, maslac ...), dok su izuzetno praktični i lako čisti. Prevlačenje bez PFOA (bez PFOA) primjenjuje se s posebnom tehnologijom postupnog sloja slojeva, što prevlaci daje izuzetnu snagu i izdržljivost s neusporedivim rezultatima hvatanja i jednostavnošću čišćenja.
Profesionalna aluminijska kuhinjska tava sadrži mnoge prednosti. Aluminij, kao materijal za proizvodnju profesionalne tave, je:
- Izuzetno dobar toplinski vodič, što znači da se hrana unutar aluminijske posude ravnomjerno zagrijava posvuda, omogućavajući štednjacima da kontroliraju temperaturu kuhanja. Zidovi hrane koja nije prekrivena hranom manje su pregrijane zbog dobre toplinske vodljivosti, što zauzvrat znači manje karbonizacije ostataka hrane na rubovima. Ne samo da opekline ne mijenjaju okus pripremljene hrane, pripremljena jela također su mnogo zdravija.
- Utjecaj i toplinski otporni, također do abrazije (ogrebotine) i korozije. Iznad svega, aluminij je vrlo lako održavati.
- Izuzetno lagan. Činjenica koja sigurno ne bi trebala biti zanemarena, posebno u svakodnevnoj upotrebi u kuhinjama, gdje je težina alata često veliki izazov.
- prikladna za lako recikliranje i ponovnu upotrebu, čime je mnogo manje opterećen za okoliš od ostalih Metali.
Aluminijske tave karakterizira izuzetna svestranost, tako da su često prvi izbor profesionalnih kuhara, a proizvođači biraju aluminij za proizvodnju profesionalnih linija. Aluminijske linije PAN -a u skladu su s HACCP upravljačkim sustavom, ali materijal ne sadrži nikl.
Vrste štednstronga: sve vrste osim indukcije
Materijal: aluminij, nerazuman premaz (bez PFOA)
Promjer: 20cm << BR /> Visina: 4,7cm
Volumen: 0,99L
Težina: 0,55kg

16,53 €