Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Frydet /500g/ tablete za pranje friteza

Frydet /500g/ tablete za pranje friteza
  • Frydet /500g/ tablete za pranje friteza
  • Cijena bez PDV:

    17,14 €

  • Cijena s PDV-om:

    20,91 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
kos

Opis proizvoda

Tablete za čišćenje profesionalnih friteza, njihovih košara i čeličnih površina. Brzo uklanja zagorjela ulja i masnoće, ostavljajući površine čistima i sjajnima.

UPORABA: Friteze, čelične posude... : Ispustite ulje i zatvorite ventil. Napunite posudu vodom dok ne dosegnete razinu ulja. Dodajte 1 tabletu na svakih 10 litara vode. Uključite fritezu i prokuhajte otopinu ne prešavši temperaturu od 100 °C. Nakon hlađenja i ocjeđivanja, uklonite sve ostatke abrazivnom spužvom ili četkom. Dobro isprati vodom. Upozorenje: NEMOJTE koristiti na proizvodima od bakra, mesinga, aluminija ili gume.
DOZIRANJE: 1 tableta za friteze u kućanstvu; 2 tablete za male friteze (20L); 3 tablete za velike friteze (30L); 2-3 tablete za odmašćivanje metalne opreme.

Količina: 500gKvalitetna profesionalna sredstva za čišćenje Sanitec namijenjena profesionalnim korisnicima u području HoReCe i industrijskog čišćenja proizvode se u Padovi u Italiji od 1975. godine. U nekoliko desetljeća tvrtka s izuzetno kvalitetnim linijama proizvoda, popraćena inovativnim pristupom proizvodnji i marketingu , uspio osvojiti vodeću poziciju na tržištu.

20,91 €