Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN

Kategorije

Zaštita osobnih podataka

Veliku pozornost pridajemo privatnosti posjetitelja i kupaca u našoj internetskoj trgovini te smo svjesni da su osobni podaci koje nam korisnici povjeravaju osjetljivi podaci pa se obvezujemo čuvati ih sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) i GDPR (EU 2016/679) pažljivo zaštićeni od zlouporabe, otkrivanja, neovlaštenog pristupa i ni pod kojim uvjetima ih nećemo proslijediti trećim stranama.

Svi podaci će se tretirati povjerljivo i koristit će se samo u svrhu za koju su dani. Dostavnoj službi (tipa Pošta Slovenije, DPD itd.) povjerit ćemo samo potrebne podatke za dostavu naručenih proizvoda (podatke o primatelju i adresu dostave).

Za potrebe pružanja usluga koje nudimo prikupljamo sljedeće korisničke podatke: 

• ime i prezime
• dostavna adresa
• kontaktni telefon
• email adresa
• lozinka u šifriranom obliku
• ostale podatke koje korisnik dobrovoljno unosi u obrasce u internetskoj trgovini (npr. unos eventualnih napomena prilikom predaje narudžbe, unos poruke prilikom predaje kontakt forme)

Ne odgovaramo za točnost, potpunost i ažurnost podataka koje korisnik unese. Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je i sam korisnik na način da osigurava sigurnost svog korisničkog imena i lozinke.

Korisnik ima pravo uvida ili ispravka osobnih podataka. Svi podaci koje vodimo o vama dostupni su na vašem profilu, gdje ih možete i ispraviti.

Politika kolačića

Web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjećenosti. Kada posjetite stranicu, neki podaci (IP adresa, datum, vrijeme, adresa stranice s koje dolazite) pohranjuju se na poslužitelj. Ovi podaci su anonimni i koriste se samo za analizu posjeta web stranici (u vezi s alatom Google Analytics). Posjetitelji se o korištenju kolačića informiraju prilikom prvog posjeta web stranici, za korištenje nekih kolačića tražimo privolu posjetitelja. Posjetitelj može promijeniti svoju odluku o korištenju kolačića u bilo kojem trenutku na ovoj web stranici.

Web stranica ne prosljeđuje kolačiće vanjskim pružateljima usluga i ne koristi ih za prikaz oglasnih poruka.

O kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranica preuzima u vaš web preglednik kada je posjetite. Neki kolačići su apsolutno neophodni za funkcioniranje web stranice. Kolačići ne sadrže nikakve osobne ili druge podatke koji bi se mogli koristiti za identifikaciju korisnika, stoga preporučamo da pristanete na njihovo korištenje.

Korišteni kolačići

Vrsta Naziv kolačića Trajanje Svrha
Sjednični ASP.NET_SessionId do kraja sjednice omogućuje rad web stranice
Vlastiti Cekarcek_Settings 30 dana spremanje odluke o korištenju kolačića 
Vlastiti Cekarcek_Session 30 dana čuvanje košarice za sljedeći posjet
Vlastiti Cekarcek_UserInfo 14 dana automatska registracija pri sljedećem posjetu
Vanjski _ga, _utma, ..., _utmz do 2 godine Google Analytics statistika pregleda web stranice

Posjetitelj može u svakom trenutku povući svoj pristanak za korištenje pojedinačnih kolačića klikom na kvačicu ispod. Povlačenje privole može rezultirati promijenjenim radom nekih funkcionalnosti web stranice ili onemogućiti korištenje pojedinih usluga. Potvrđujem da se slažem s korištenjem kolačića.

Upravljanje kolačićima u vašem pregledniku

Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, a nakon njihovog isteka preglednik ih automatski briše. Korisnik također može ručno obrisati sve kolačiće ili kolačiće za pojedinu web stranicu (domenu) ili potpuno onemogućiti korištenje kolačića u pregledniku. Upute za brisanje kolačića ili onemogućavanje njihove upotrebe možete pronaći u odjeljku za pomoć vašeg web preglednika. Ako u potpunosti onemogućite korištenje kolačića, neke funkcionalnosti web stranice neće ispravno raditi.