Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

SA VAMA VEČ 30 GODINA

30-godina

Prilikom ulaska u rođendansku godinu, naše već 30. obljetnice postojanja, želimo izraziti iskrenu zahvalnost za Vaše dugogodišnje povjerenje. Vaša vjernost nam znači mnogo i potiče nas na stalni napredak.

U ovih 30 godina zajedno smo prošli iznimno putovanje. Naša vizija uvijek je bila pružiti vrhunsku uslugu koja ispunjava sva Vaša očekivanja. Vaše povjerenje omogućilo nam je da se razvijamo, prilagođavamo se mijenjajućem okruženju i postajemo vodeći na našem području.

Naš uspjeh temelji na bliskoj suradnji između naših klijenata, zaposlenika i partnera. Vaši povratni podaci bili su ključni pri oblikovanju naših proizvoda i usluga te nas potiču na kontinuirano poboljšanje.

Prilikom ovog važnog prekretnog trenutka u našoj povijesti s optimizmom gledamo i prema budućnosti. Jamčimo Vam da ćemo i dalje razvijati našu ponudu, prilagođavati se novim tehnologijama te pratiti trendove i potrebe tržišta. Naša želja je pratiti Vas i u sljedećih 30 godina, s ponosom ulazimo u novo razdoblje i želimo stvarati još više nezaboravnih trenutaka zajedno.

Iskreno Vam se zahvaljujemo na Vašem povjerenju i podršci te na svakoj kupnji koju ste obavili kod nas ovih godina. Bez Vas, naših cijenjenih klijenata, ne bismo mogli postići ovaj važan prekretnicu. Zajedno gradimo uspješnu budućnost.

Hvala Vam najljepša što ste dio naše priče!

Ekipa Euronova

euronova-logo-30-let