Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Primary čaša / 27cl / 6kom

Primary čaša / 27cl / 6kom
1grt
  • Primary čaša / 27cl / 6kom
  • Primary čaša / 27cl / 6kom
  • Primary čaša / 27cl / 6kom
  • Cijena bez PDV:

    14,76 €

  • Cijena s PDV-om:

    18,01 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
grt

Opis proizvoda

Serija Chef & Sommelierje napravljen sa idejom da tržištu ponudi što tanje staklo koje lijepo zvuči, u kombinaciji sa potpuno prozirnim materijalom koji daje lijep izgled sadržaju. Rezultat i jednog i drugog je materijal Krysta koji je uz sve ostalo izuzetno čvrst i otporan na udarce.

Linija Primary izražava svoj nepoštivi šarm na stolu, bilo da u njoj poslužujete vodu, bezalkoholna pića ili čak predstavljate popratna mini jela...

Francuski proizvođač ARC stavlja inovativne materijale i dizajn u središte svog napretka. Zbog kontinuiranog napretka i inovativnih rješenja popularni su partneri najvećih svjetskih hotela, restorana i barova. Moderan i moćan, inovativan, ali još uvijek pristupačan. Tako svoje proizvode opisuju u drugom najvećem svjetskom proizvođaču stakla.

Materijal: Krysta
Zapremina: 27cl
Za posluživanje: voda, bezalkoholna pića, kokteli
Količina: 6 kom

Značajke primarne linije:

Obilježja linije Chef Sommelier- Vrhunska čvrstoća: Uz debljinu ruba od 1,2 mm i debljinu stabla od samo 6 mm, 30% bolja čvrstoća materijala Krysta (u usporedbi s drugim kristalnim čašama) trebala bi doći do punog izražaja.
- Potpuna transparentnost: Za bolje prezentacije i lakše pregledavanje sadržaja, transparentnost Krysta materijala je u samom vrhu među kristalnim čašama.
- Savršena akustika: Za sofisticirano osjetilno iskustvo, naočale izrađene od Krysta materijala imaju poseban zvuk.
- Dugotrajni sjaj: čak i nakon 2000 ciklusa pranja u profesionalnoj perilici posuđa, čaše izrađene od Krysta materijala zadržavaju svoj izvorni sjaj.

18,01 €