Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Hurricane čaša za koktel / 44cl / 6kom

Hurricane čaša za koktel / 44cl / 6kom
1grt
  • Hurricane čaša za koktel / 44cl / 6kom
  • Hurricane čaša za koktel / 44cl / 6kom
  • Hurricane čaša za koktel / 44cl / 6kom
  • Hurricane čaša za koktel / 44cl / 6kom
  • Cijena bez PDV:

    36,24 €

  • Cijena s PDV-om:

    44,21 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
grt

Opis proizvoda

Serija Chef & sommelier je napravljen sa idejom da tržištu ponudi što tanje staklo koje lijepo zvuči, u kombinaciji sa potpuno prozirnim materijalom koji daje lijep izgled sadržaju. Rezultat i jednog i drugog je materijal Krysta koji je uz sve ostalo izuzetno čvrst i otporan na udarce.

Linija Hurricane spaja svoj tanak oblik, tanke stijenke i sjajni izgled u izuzetno skladnu siluetu, koja je prikladna za posluživanje najrazličitijih koktela .

Francuski proizvođač ARC stavlja inovativne materijale i dizajn u središte svog napretka. Zbog kontinuiranog napretka i inovativnih rješenja popularni su partneri najvećih svjetskih hotela, restorana i barova. Moderan i moćan, inovativan, ali još uvijek pristupačan. Tako svoje proizvode opisuju u drugom najvećem svjetskom proizvođaču stakla.

Materijal: Krysta
Zapremina: 44cl
Za posluživanje: kokteli
Količina: 6 kom

Značajke linije Hurricane:

Chef sommelier karakteristike linije
- Vrhunska čvrstoća: Uz debljinu ruba od samo 1,2 mm, 30% bolja čvrstoća Krysta materijala (u usporedbi s drugim kristalnim čašama) trebala bi doći do punog izražaja.
- Potpuna transparentnost: Za bolje prezentacije i lakše pregledavanje sadržaja, transparentnost Krysta materijala je u samom vrhu među kristalnim čašama.
- Savršena akustika: Za sofisticirano osjetilno iskustvo, naočale izrađene od Krysta materijala imaju poseban zvuk.
- Dugotrajni sjaj: čak i nakon 2000 ciklusa pranja u profesionalnoj perilici posuđa, čaše izrađene od Krysta materijala zadržavaju svoj izvorni sjaj.

44,21 €