Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Plitka alu tava /26cm/3mm / Nonstick

Plitka alu tava /26cm/3mm / Nonstick
1kos
  • Plitka alu tava /26cm/3mm / Nonstick
  • Plitka alu tava /26cm/3mm / Nonstick
  • Plitka alu tava /26cm/3mm / Nonstick
  • Plitka alu tava /26cm/3mm / Nonstick
  • Cijena bez PDV:

    17,72 €

  • Cijena s PDV-om:

    21,62 €

Provjerite zalihe po poslovnicama »
U košaricu
kos

Opis proizvoda

Aluminijske tave s neprijanjajućim premazom (bez PFOA) iznimno su popularan odabir profesionalnih kuhara jer omogućuju kuhanje s iznimno malo masnoće (ulje, maslac...), a ujedno su iznimno praktične i jednostavne za čist. Neljepljivi premaz (bez PFOA) nanosi se tijekom proizvodnje posebnom tehnologijom postupnog nanošenja slojeva, što premazu daje iznimnu čvrstoću i postojanost uz neusporedive rezultate prianjanja i lakoću čišćenja.

Profesionalna linija kuhinjskih posuda od aluminija odlikuje se mnogim prednostima. Aluminij kao materijal za izradu profesionalnih tava je:

- Iznimno dobar vodič topline, što znači da se hrana unutar aluminijske posude svugdje ravnomjerno zagrijava, što kuharima omogućuje učinkovitu kontrolu temperature kuhanja. Stijenke tave koje nisu obložene hranom manje se pregrijavaju zbog dobre toplinske vodljivosti, što pak znači manju karbonizaciju ostataka hrane na rubovima. Ne samo da zagorjela hrana ne mijenja okus pripremljene hrane, već su pripremljena jela i mnogo zdravija.

- Otporan na udarce i toplinu, kao i na abraziju (ogrebotine) i koroziju. Iznad svega, aluminij je vrlo jednostavan za održavanje.

- Izuzetno lagana. Činjenica koju nikako ne treba zanemariti, pogotovo u svakodnevnoj upotrebi u kuhinjama, gdje težina posuđa često predstavlja veliki izazov za kuhare.

- Prikladan za jednostavno recikliranje i ponovnu upotrebu, stoga mnogo manje opterećujući okoliš od drugih metala.

Aluminijske tave karakterizira iznimna svestranost, zbog čega su često prvi izbor profesionalnih kuhara, a proizvođači odabiru aluminij za proizvodnju profesionalnih linija.

Linije aluminijskih tava usklađene su s HACCP sustavom kontrole, a materijal ne sadrži nikal.

Vrste štednjaka: Sve vrste osim indukcijskih

Materijal: aluminij, neljepljivi premaz (bez PFOA)
Promjer: 26 cm
Visina: 4,4 cm
Zapremina: 1,7L
Težina: 0,6 kg

21,62 €