Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Inalto Uno by Bormioli Rocco

Čaše za vino iz kolekcije InAlto Uno, koje je dizajnirao Aldo Cibic, preuzimaju moderne sužene linije i kombiniraju ih s klasičnim dizajnom. Čaša za vino InAlto Uno naglašava savršenu ravnotežu proporcija u kombinaciji s iznimnom lakoćom i savršenom raspodjelom materijala.

Staljka čaše, izrađena u jednom komadu zajedno sa staklom, dobiva se posebnim postupkom toplog izvlačenja stabla, zahvaljujući kojem oblik čaše može biti puno dovršeniji i oku ugodniji.

Vrlo ujednačen i linearan rub stakla postiže se pomoću laserske zrake (rezanje rubova). Te su tehnologije posebno dizajnirane kako bi zadovoljile potrebe profesionalaca i kušanja vina visoke kvalitete.

Najveći talijanski proizvođač stakla, Bormioli Rocco, proizvodi staklo od 1825. kako bi vam ponudio proizvod za svaku vašu priču. Proizvođač nastavlja svoju dugu povijest sa strašću i iznimno visokom kvalitetom proizvoda, što mu omogućuje da ostane jedan od najvažnijih u području proizvodnje posuđa, čak i na globalnoj razini. Od samog početka svojim proizvodima proizvođač Bormioli Rocco omogućuje vam postavljanje stola sa stilom i osobnošću koji će garantirano unijeti talijansku čaroliju i jedinstveno iskustvo u sve vaše prezentacije
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno

Više informacija dostupnih ovdje.