Količina:

0


Iznos:

0,00

Besplatna dostava za narudžbe iznad 150 €.
SL HR EN
Odaberite kategoriju

Kategorije

Sare PVD Gold i Bronze

Linija pribora za jelo Sare, proizvedena od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10 (18% krom / 10% nikal), debljine čak 3 mm. Zbog sastava s visokim udjelom kroma, takvi dodaci imaju veću čvrstoću, izdržljivost i otpornost na hrđanje, a visok udio nikla daje im iznimno visok sjaj.

Svojim karakterističnim uglatim oblikom i ekstrastandardnom debljinom od 3 mm, pribor Sare osigurava dobar izgled svake usluge. Uglati oblici pribora za jelo Sare omogućuju ugodno kombiniranje linije s vrlo različitim dizajnerskim jezicima na stolu, a njegov visoki sjaj će ga istaknuti na stolu.

Nakon proizvodnje, linije Sare Bronze i Gold tretiraju se posebnom tehnikom pod nazivom PVD - Physical Vapor Deposition = inovativna tehnologija premaza koja omogućuje nanošenje tankog filma čvrstih elemenata (samo nekoliko mikrona) na bazu pribora za jelo, što liniji osigurava izuzetnu površinsku tvrdoću (za razliku od lakiranih dodataka). PVD se odvija u vakuumskoj komori, gdje metali poput titana, cirkonija i kroma isparavaju i prianjaju na površinu pribora za jelo, stvarajući željeni premaz. Rezultat je veća tvrdoća površine i mogućnost dobivanja različitih boja.

Više informacija dostupnih ovdje.
Zlati-pribor
Zlati-pribor

bronasti-pribor-PVD
Zlati-pribor-PVD